FloraHolland


Nieuwe aanbodscatalogus Amaryllis bij FloraHolland

FLORAHOLLAND (20 augustus 2009) - De nieuwe Amaryllis-aanbodscatalogus van FloraHolland is verkrijgbaar. De catalogus is speciaal ontwikkeld voor FloraHolland-kopers en bevat het Amaryllis-aanbod van FloraHolland Connect. Het is een ideaal hulpmiddel voor in- en verkopers die een groot scala aan producten willen en kunnen leveren, zoals Javado. Productgroepspecialist Martien Komen overhandigde gisteren dan ook het eerste exemplaar aan Jaap van den Dool en Anja Verbist van Javado.

Het aanbod van Amaryllissen voor het komende seizoen is opnieuw gebundeld in één catalogus. Hierin staat een overzicht met meer dan 150 verschillende Amaryllissen, met en zonder toegevoegde waarde en alles met een foto. Essentiële informatie zoals belading, leverperiode en prijzen zijn bij ieder artikel gespecificeerd. Net als de MPS-status van de aanvoerder. Naast de Amaryllis-aanbodscatalogus verschijnt er binnenkort ook een catalogus voor het gehele bol-op-pot aanbod. Deze is vanaf september beschikbaar voor de handel.

FloraHolland Autumn Fair
De aanbodscatalogus Amaryllis is ook verkrijgbaar op de FloraHolland Autumn Fair, die van 26 t/m 28 augustus in Boskoop georganiseerd wordt. De eerste Amaryllissen op pot zijn hier te bewonderen op het Productplein. Klik hier voor meer informatie over deze beurs.

Fotobijschrift: Jaap van den Dool (directeur) en Anja Verbist (manager verkoop en marketing) beiden van Javado ontvangen van Martien Komen (productgroepspecialist bij FloraHolland Connect) het eerste exemplaar van de Amaryllis-aanbodscatalogus.