Persbericht: VNU Exhibitions Europe

Veel inzendingen Logistica Award 2009

20-8-2009

Met 16 aanmeldingen is de inschrijving voor deelname aan de Logistica Award recentelijk afgesloten. Hiermee bewijst de Logistica Award zich wederom als vooraanstaande prijs binnen de logistiek. De Award is een initiatief van de Stichting Logistica en beursorganisatie VNU Exhibitions Europe om vernieuwing binnen de bedrijfslogistiek te stimuleren. De Award wordt op 11 november 2009 uitgereikt tijdens de vakbeurs Logistica in Jaarbeurs Utrecht aan het bedrijf met de beste of meest innovatieve oplossing in de logistiek voor een nieuwe of verbeterde werkwijze van transport, opslagmethode, handling of ander logistiek systeem. Logistica 2009 vindt plaats van 10 tot en met 14 november 2009 in Jaarbeurs Utrecht.


Hoge kwaliteit
Opvallend zijn de hoge kwaliteit van de inzendingen en de grote diversiteit aan innovaties. De inschrijvingen lopen uiteen van verbeteringen aan bestaande systemen tot concrete oplossingen met een hoge graad van directe toepasbaarheid voor logistieke problemen binnen het eigen bedrijfsproces.

Bekendmaking nominaties
Een onafhankelijke deskundige jury zal uit alle inzendingen de beste drie inzendingen nomineren. De nominaties worden op 10 september 2009 tijdens de persmeeting van de vakbeurs Logistica bekend gemaakt. De uiteindelijke winnaar neemt op woensdag 11 november de Award in ontvangst op de vakbeurs Logistica in Jaarbeurs Utrecht.

ICT & Logistiek
Gelijktijdig met Logistica vindt ICT & Logistiek 2009 plaats, de bekende jaarlijkse vakbeurs met een totaal aanbod van ICT toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Voor het inhoudelijke programma wordt weer samengewerkt met belangrijke partners als de TLN, EVO, het AIM, RFID Nederland, Syntens, Connekt en de Vereniging Logistiek Management.

Logistica 2009 vindt plaats van 10 tot en met 14 november 2009 in de Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie: www.logistica-online.nl

-.-.-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie (