Volker Wessels Stevin NV

VolkerWessels

VolkerWessels themapartner van het Nationaal Sustainability Congres 2009

20 augustus 2009

'Duurzame verandering'. Met dit thema viert het Nationaal Sustainability Congres 2009 dit jaar zijn 10e editie. VolkerWessels heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en zal als één van de themapartners tijdens dit nationale congres op 11 november 2009 een belangrijke bijdrage leveren.

Het Nationaal Sustainability Congres heeft zich ontwikkeld tot hét jaarlijks ijkpunt op weg naar een duurzaam Nederland. Met de huidige economische situatie is het duidelijk dat er verandering noodzakelijk is. Verandering om lessen te implementeren en te werken aan meer evenwicht en duurzame ontwikkeling. Verandering is dan ook de rode draad tijdens deze jubileumeditie. Dit thema wordt uitgewerkt tijdens een plenair programma met verschillende vooraanstaande sprekers uit de wereld van duurzaamheid, op een beursvloer en tijdens verscheidene themasessies.

Ons concern zal deze dag met een stand aanwezig zijn en verzorgt één van de themasessies met de met de titel 'Corporate Responsibility bij VolkerWessels: samen bouwen aan duurzaamheid'. Tijdens deze sessie zal de visie van VolkerWessels op gebied van Corporate Responsibility worden gedeeld en zullen de congresdeelnemers worden uitgenodigd om samen met ons in gesprek te gaan over 'duurzame' dilemma's, kansen en uitdagingen voor ons concern en de bouwsector als geheel.

Naast VolkerWessels hebben een aantal andere grote concerns ook hun naam verbonden aan dit evenement. Zo zullen onder andere ook de Rabobank, Gemeente Den Haag, Eneco en MVO Nederland hun visie en ambitie op het gebied van duurzaamheid presenteren.

Kijk voor meer informatie over het congres op www.sustainability-congres.nl