Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, 20 augustus 2009

KAARTVERKOOP KINDMUSEUMNACHT VAN START

Vanaf deze week zijn er passe-partouts verkrijgbaar voor de Kindermuseumnacht die plaatsvindt op zaterdag 17 oktober van 19.00 tot 23.00 uur in Utrecht. 10 Musea openen hun deuren voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Voor volwassenen is er een speciaal 12+ programma.

PASSE-PARTOUTS
Met een passe-partout krijgen bezoekers toegang tot alle programmaonderdelen van de Kindermuseumnacht. Voorverkoop E10,- / E7,50 (Museumkaart, U-pas, CJP en Boekerpas); avondkassa E12,50 / E10,- (Museumkaart, U-pas, CJP en Boekerpas). Passe-partouts zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende musea, bibliotheken Kanaleneiland, Overvecht en Vleuterweide, Utrechts Uitburo, selexyz broese, IJs & Zopie en online via de website van het Utrechts Uitburo (www.utrechtsuitburo.nl).

PROGRAMMA
Een greep uit het programma: Zet je veiligheidshelm op en daal af naar de kelders van Het Utrechts Archief. Pas op voor het Bijzonder Speciale Rechercheteam in het Geldmuseum en luister naar het speciale Utrecht-programma door Kinderboekenweekgeschenkschrijver Jan Paul Schutten. Kom kijken naar Lejo, loop de Spookroute of luister naar de Anti-gaap-verhalen Joke van Leeuwen. Voor volwassenen geeft Ingmar Heytze Nonkunst-rondleidingen, is er een kredietcrisis-route en lezen Oscar Kocken & Rodaan Al Galidi mooie woorden voor lieve moeders.

Voor het volledige programma en meer informatie: www.culturelezondagen.nl.

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht