Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

JOHAN
BRUYNEEL COACHT ONDERNEMERS, MANAGERS EN TOPATLETEN

Teammanager

van Lance
Armstrong, Johan Bruyneel, sluit partnership met mental coach Carl Van de Velde

Directeur
en teammanager
Johan Bruyneel, die met zijn
teams van U.S.
Postal, Discovery en Astana negen maal de Tour de France heeft gewonnen, waarvan zeven maal met Lance Armstrong, gaat samen met de bekendste peak performance coach van de Benelux, Carl Van de Velde, een exclusief business coachingseminar verzorgen: "Win Your Race in Business" (www.WinYourRace.nl).
Dit seminar zal volgend jaar maart plaatsvinden in Rotterdam, waar in juli 2010 de Tour de France van start zal gaan.

Het
Win Your Race-evenement zal managers, ondernemers en topatleten de filosofieën achter het succes van Bruyneel en Van de Velde bijbrengen. Het seminar zal in het Nederlands worden gehouden met de focus op mentale kracht, topprestaties, concurrentiekracht, teammanagement en andere onderwerpen die invloed hebben op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Johan
Bruyneel, die dit jaar Alberto Contador naar zijn tweede Tourzege en Lance Armstrong naar zijn achtste podiumplaats heeft geleid, heeft zichzelf ontwikkeld tot een van de grootste coaches in de geschiedenis van de sport.

Zijn eerste boek "Alleen winnen telt" is uitgegeven in negen landen. Bruyneel heeft zijn strategische visie en filosofie ook uitgedragen aan directeuren van Fortune 500-bedrijven, zoals Google, Starbucks en Nike. "Wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd, is dat het winnen van de Tour de France natuurlijk duidelijke wielertactieken vereist, maar dat het managen van een team vanuit organisatorische en persoonlijkheidsperspectieven nog belangrijker is. Je moet iedereen een topprestatie laten leveren onder de meest intense mentale en fysieke omstandigheden. Weinig mensen realiseren zich dat diezelfde filosofieën gemakkelijk overdraagbaar zijn naar andere situaties buiten de sport, zoals naar bedrijven en zakenmensen die een belangrijke voorsprong op hun concurrenten willen behalen."

Bruyneels
partner bij dit unieke evenement, Carl Van de Velde, is een expert in het coachen van managers, politici, directieleden en ondernemers naar hun hoogste potentieel. Met
ruim 15 jaar ervaring heeft Van de Velde meer dan 85.000 mensen getraind op het gebied van ondernemerschap,
verkoop, communicatie, leiderschap en teambuilding
. "Ik heb
altijd een weergaloos respect gehad voor Johan als leider, als iemand die het beste uit zijn mensen kan halen bij het samenwerken naar een gezamenlijk doel. Tijdens onze eerste bijeenkomst realiseerden we ons dat we verschillende achtergronden hebben, maar dat we onze theorieën en ideologieën succesvol konden combineren, waarmee we mensen een unieke kijk geven op winnen, zowel in business als in het leven."

"Win
Your Race" met Johan Bruyneel en Carl Van de Velde wordt georganiseerd door Succesgids, een bedrijf dat seminars organiseert in samenwerking met topcoaches uit de gehele wereld, onder andere prestatiecoach Anthony Robbins. Geïnteresseerden kunnen op WinYourRace.nl hun e-mailadres achterlaten voor meer informatie en voor de speciale vroegboekkorting.


---

Noot
voor de redactie:

Voor
verdere vragen of informatie over de seminars belt u met mede-eigenaar van Succesgids Arnout van der Swaluw onder telefoonnummer +31 (0)75 6121948, via e-mail: a.vanderswaluw@succesgids.nl
of via de websites www.succesgids.nl
en www.WinYourRace.nl