Ingezonden persbericht

Rachelle wint Baja Bikini Jam

De Utrechtse Rachelle vliegt binnenkort voor Nederland naar Mexico om daar deel te nemen aan een grote internationale bikiniwedstrijd. De beeldschone brunette is gisteren op het strand van Hoek van Holland gekroond tot Miss Baja Bikini Model 2009. Samen met deze titel en de deelname aan de Ujena Jam in Mexico wint zij ook nog een photoshoot in FHM en een aantal exclusieve bikini's van BlueGlue en Lybethras.

Onder de helderblauwe sterrenhemel vond gisteravond en nacht de finale plaats van de jaarlijkse Baja Bikini Jam. Toeval of niet, maar vorig jaar won er ook een, weliswaar blonde, Rachel. Zij gooide in Mexico hoge ogen en is geëindigd in de top 10 van de wereld. Dit is naast een fantastische ervaring, een enorme boost geweest voor haar modellencarrière. Hopelijk zal dit voor het Miss Baja Bikini Model van 2009 niet anders zijn.

In de jury zaten: Pegah Sweet voor Baja Beach Club, Robert van den Ham de hoofdredacteur van FHM, Monica den Halder voor Lybethras en tot slot Monique Sluyter van Monique Sluyter Models.

Highres beeldmateriaal is te downloaden met onderstaande link:
http://www.baja.nl/jose/bajabikinijam2009.zip

Fotograaf: Tom Piller