Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Amsterdam, 20 augustus 2009

CosmoGIRL! lanceert een girls only bookazine-serie

Chicklit 'Pretty Little Liars' vanaf nu te koop voor maar E 3,50

Onder het motto 'All you need is a good read' lanceert meidenglossy CosmoGIRL! vandaag de CosmoGIRL! Born To Read Club; een initiatief om nog meer meiden in Nederland aan het lezen te krijgen.

Onder de naam CosmoGIRL! Born To Read Club zal zes keer per jaar een bookazine verschijnen, oftewel een compleet meidenboek in magazine-vorm. Je rolt hem zo op en stopt hem in je tas. Lekker en handig om in bad, bed of op de bank te lezen.

Bookazine deel één is de populaire chicklit Pretty Little Liars (auteur Sara Shepard). Het gaat over een groep vriendinnen die regelmatig sms'jes krijgt van iemand die zich A. noemt. Zou dit hun vriendin Alison zijn, die een jaar geleden verdwenen is? Zou zij hun gruwelijke geheim kennen?

Vanaf 20 augustus is het bookazine te koop en kost E 3,50. Het ligt naast de reguliere CG! in de schappen van de grotere kantoorboekhandels en supermarkten.

Mis 'm dus niet en word book buddies met CosmoGIRL!

CosmoGIRL!
CosmoGIRL! is een uitgave van Pelican Magazines Hearst en is met een oplage van zo'n 100.000 exemplaren al vijf jaar de grootste meidenglossy van Nederland. Het magazine heeft een bereik van 330.500 (NOM Printmonitor 2008-I/2008-II) en mag zich 'vriendin' noemen van één op de vier meiden in Nederland. CosmoGIRL! verschijnt 13 keer per jaar en biedt inspiratie, advies en herkenning waardoor meiden het beste uit zichzelf kunnen halen.