FloraHolland


Benefietveiling FloraHolland Eelde ten behoeve van KWF kankerbestrijding

EELDE (2 juli 2009) - De Ride for the Roses is een initiatief van wielrenner en ex-kankerpatiënt Lance Armstrong en levert jaarlijks veel geld op voor het goede doel. Sinds een aantal jaar draagt ook de sierteeltsector hier haar steentje aan bij, middels de "Pre Ride for the Roses". Vanuit zeven sierteeltcentra rijden zo'n 100 wielrenners de "Pre Ride" waarbij symbolisch het startpistool voor de echte Ride for the Roses naar de startplaats wordt gebracht.

Al het inschrijfgeld van de Ride for the Roses en de opbrengst van de Pre Ride gaan naar de KWF Kanker bestrijding. Met de inkomsten uit de afgelopen Rides, en sinds 2002 ook de Pre Rides, heeft KWF Kankerbestrijding al diverse onderzoeksprojecten kunnen financieren. De Ride heeft bovendien waardevolle aspecten die niet in geld zijn uit te drukken. Lance Armstrong laat zien, dat kanker lang niet altijd het einde betekent. Dat steunt kankerpatiënten en hun naasten van wie er veel meefietsen.

Vanuit FloraHolland vestiging Eelde, stapt op zaterdag 29 augustus een groep van 11 wielrenners op de racefiets voor een tocht van 200 kilometer naar de Lingewaard. Op zondag 30 augustus zal daar de "Ride for the Roses" worden verreden.

Benefietveiling
Voor aanvoerders die het Pre Ride team van vestiging Eelde willen steunen, is er gelegenheid om producten ter beschikking te stellen voor de benefietveiling op donderdag 20 augustus 2009. U kunt de karren herkennen aan de poster op de zijkant van de kar. Alle inkomsten van deze ter beschikking gestelde producten zullen worden overgemaakt naar het KWF Kankerbestrijding.

Voor informatie of om u aan te melden voor de benefietveiling kunt u terecht bij: Ronald Hartman T 050-3097278 M
ronaldhartman@floraholland.nl