Banenbeurs 010, 020 en 030 gaan door ondanks crisis


Voldoende vacatures in de aanbieding

AMSTERDAM, 20090820 -- De regionale Banenbeurs 020 (Amsterdam), Banenbeurs 010 (Rotterdam) en Banenbeurs 030 (Utrecht) zullen in tegenstelling tot veel andere banenbeurzen in Nederland en ondanks de economische crisis en de verslechterde arbeidsmarkt gewoon doorgaan. Hoewel er minder bedrijven dan vorig jaar zijn die deelnemen, zijn er nog altijd voldoende sectoren waar wel vraag bestaat naar goed personeel op (v)mbo niveau. Juist in deze tijd vinden bedrijven het belangrijk om zich te laten zien, ondanks de wervingsbehoefte niet altijd even groot is. Maar wie nu meedoet, zal bij een aantrekkende markt zeker profiteren van een grotere naamsbekendheid.

Op vrijdag 6 november zal Banenbeurs 020 voor de tweede maal gehouden worden in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Vele tientallen bedrijven presenteren daar hun mogelijkheden aan de werkzoekenden uit groot Amsterdam. Er is werk voor iedereen, jong en oud. Dat is ook de reden dat de organisatie dit jaar gratis, professionele kinderopvang zal aanbieden aan bezoekers die kleine kinderen hebben. Op die manier kunnen de vaders en moeders met een gerust hart op zoek naar een nieuwe of andere baan.

Vrijdag 4 december is het de beurt aan Banenbeurs 010 in Rotterdam. Daar zal de Van Nelle Ontwerpfabriek in het teken van werken in Rotterdam staan. Met naast een diversiteit aan bedrijven en instellingen ook een Zorg- en Welzijnplein en een Mainportplein, voor de Rotterdamse haven en industrie. De Van Nelle Ontwerpfabriek is goed bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal en Schiedam met buslijn 38 en derhalve zeer goed geschikt voor een regionale banenbeurs als deze.

Begin 2010, vrijdag 5 maart om precies te zijn, zal Stadion Galgenwaard te Utrecht de plek zijn voor het vinden van een nieuwe baan. Samen met de gemeente Utrecht zal de organisatie de locatie omtoveren tot een grote marktplaats voor banen in de regio Midden-Nederland. De locatie is bij de (v)mbo doelgroep een uiterst populaire locatie als thuishaven van FC Utrecht.

Bedrijven die ook vacatures hebben in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht kunnen zich nog altijd aanmelden bij de organisatie, aangezien er momenteel nog voldoende plekken beschikbaar zijn.

Ga voor meer informatie naar www.banenbeurs010.nl www.banenbeurs020.nl en www.banenbeurs030.nl