Boavista Veenendaal favoriet voor de Elle Ultieme winkel TOP 50


VEENENDAAL, 20090820 -- In het septembernummer van Elle "Worlds biggest fashion magazine" is Elle op zoek naar de allerbeste, allermooiste, meest glamoureuze en geweldige kledingzaak van Nederland. Een rondje op de redactie leverde alvast een aantal favorieten op waaronder Boavista in Veenendaal. De redactie van Elle sprak een en al lof over Boavista. Om op de eerste plaats te eindigen in de Elle Ultieme winkel TOP 50 moet er echter door de lezers wel gestemd worden op hun favoriete winkel.

Grote ruime winkel met houten blokken met daarop stapels jeans, rekken vol potentiële lievelingsoutfits, perfecte feestensembles en zitjes voor de vermoeide mannen en/of vrouwen. Het personeel is jong en hip maar heel behulpzaam. Ze trekken zonder morren tien verschillende jeans voor je uit de kast in de juiste maat. Ze weten precies wat je wilt en dragen goede suggesties aan. Fijn! En daar krijg je nog een kop koffie bij ook. Ook verkopen ze online: www.boavistaonline.nl "Hier kocht ik mijn alltime favorite jeans. In drievoud!"

Om op de eerste plaats te eindigen in de Elle Ultieme winkel TOP 50 moet er door de lezers gestemd worden op hun favoriete winkel. Wie Vindt dat Boavista in Veenendaal net zo gaaf is als de redactie van Elle, kan stemmen via de link op www.boavistaonline.nl op Boavista Veenendaal. Undercover recensenten van Elle zullen het land in gaan om de winkels aan een grondige inspectie te onderwerpen. Slagen ze voor die test, dan staat Boavista Veenendaal niets een plek in de ELLE's ultieme winkel TOP 50 in de weg.