Boot-bag het nieuwste mode accessoire


EINDHOVEN, 20090720 -- BOOT-BAG is een stijlvol lederen tasje voor om de laars. Een nieuw en praktisch modeaccessoire geknipt voor elke vrouw, verkrijgbaar vanaf september 2009. BOOT-BAG is een vernieuwend concept dat de twee grootste liefdes van vrouwen, schoenen en tassen, combineert in de ideale oplossing voor een eeuwenoud vrouwenprobleem: Waar laat ik mijn spullen?

Het praktische modeaccessoire.

BOOT-BAG® is het langverwachte antwoord op het in de laars stoppen van lippenstift, mascara en kauwgom, het bewaren van geld in BH of het gebrek aan zakken in dat ene leuke rokje of jurkje. Telefoon, pinpas, ID, sleutels, het past allemaal niet in de skinny jeans en een tas is ook niet altijd even ideaal.

BOOT-BAG® is een functioneel modeaccessoire dat nog niet bestaat! Een praktische en trendy vervanger van een tas tijdens het uitgaan. Handig en gemakkelijk op de laars te bevestigen en dit alles in een stylish verantwoord jasje.

De BOOT-BAG®

De stoere BOOT-BAG® is vanaf september 2009 verkrijgbaar in vier exclusieve modellen en in twee verschillende kleuren leer: zwart en bruin. De BOOT-BAG® is verkrijgbaar in drie kleine modellen (13cm x 21cm) en één groot model (15cm x 28cm). De BOOT-BAG® wordt vervaardigd uit hoogwaardig rundleer en is eenvoudig en goed op elke laars te bevestigen dankzij een stevige verstelbare gesp.

BOOT-BAG





ingezonden persbericht