Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Gewapende overval op woning in Opsporing Verzocht
Publicatiedatum: 21-8-2009 15:26:59

ARNHEM- In een uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht wordt op dinsdag 25 augustus aandacht besteed aan de gewapende overval op de woning in de Arnhemse wijk Monnikenhuizen. Deze overval vond plaats in de nacht van maandag op dinsdag 28 juli.

Rond middernacht drongen uur twee gemaskerde mannen de woning binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen, of iets wat daarop leek, maakten de twee onder meer een onbekend geldbedrag buit. Op het moment van de overval waren de twee bewoners, een echtpaar, in de woning aanwezig.

Reconstructie
De politie roept uw hulp in bij het oplossen van deze zaak. In de uitzending van Opsporing Verzocht zal er een reconstructie worden getoond. Ook zullen er bewakingsbeelden worden getoond waarop een van de overvallers te zien is. Kijkers worden gevraagd of ze de overvaller van de bewakingsbeelden herkennen of dat ze op een andere wijze over informatie beschikken die kan helpen om deze overval op te lossen.

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt dinsdag 25 augustus uitgezonden om 21.15 uur op Nederland 1. De herhaling is woensdag 26 augustus om 10.05 op Nederland 2. Kijk voor meer informatie op www.opsporingverzocht.nl.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---