Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Werkzaamheden kruising Groeninx van Zoelenlaan/Beverwaard

21 augustus t/m 25 september

In verband met de aanleg van tramwissels en een tramplushalte wordt er gewerkt aan de kruising Groeninx van Zoelenlaan/Cannenburchstraat (kruising voor de wijk Beverwaard). De kruising Groeninx van Zoelenlaan bij Beverwaard gaat hiervoor tijdelijk dicht voor verkeer naar en van Ridderkerk. Ook rijdt gedurende 10 dagen tram 23 niet naar de Beverwaard.

Vanaf vrijdag 21 augustus tot en met maandag 31 augustus is de kruising Groeninx van Zoelenlaan/Cannenburchstraat grotendeels afgesloten. Er is alleen verkeer mogelijk tussen IJsselmonde en Beverwaard, incl. busverkeer naar Ridderkerk. Het overige verkeer wordt omgeleid. Gemeentewerken treft hiervoor voorzieningen. Tram 23 rijdt in deze periode niet. De RET zet richting Beverwaard vervangend busvervoer in.

Gedeeltelijke afsluiting
Vanaf 1 september tot en met 25 september is de kruising gedeeltelijk afgesloten. Meer informatie hierover volgt later.

Verkeer vanuit Ridderkerk
Verkeer vanuit Ridderkerk kan vanaf 21 augustus tot en met 25 september niet over de Groeninx van Zoelenlaan rijden van en naar de Rotterdamseweg. Verkeer wordt met borden omgeleid via de ring.

Informatie
Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met mevrouw B. Magdalena, projectcommunicatie Gemeentewerken, tel.nummer (010) 489 33 58 of via e-mail b.magdalena@gw.rotterdam.nl.