Ingezonden persbericht


Persbericht
Voor directe publicatie
For English, please see below

Visual Arts | Boekpresentatie en kunstenaarsgesprek

Untitled ( ) van Antonis Pittas
Datum: zondag 23 augustus 2009, 16.00 - 18.00 uur
Adres: SMART Project Space, Arie Biemondstraat 105-113, Amsterdam Toegang: gratis

SMART Project Space presenteert een nieuwe publicatie van Antonis Pittas. De publicatie is geproduceerd in samenhang met het werk en de tentoonstelling Untitled ( ), nog tot en met 25 augustus te zien bij SPS. Het werk van Antonis Pittas evoceert de subjectieve ervaring van tijd en de wijze waarop betekenis ontstaat in een werkproces dat is gebaseerd op een eindeloos herhaalde actie.

De publicatie bevat teksten van Jennifer Steetskamp (PhD Fellow van de Amsterdam School of Cultural Analysis) en kunsthistoricus en filosoof Steven ten Thije en is ontworpen door Our Polite Society.

Programma:
16.00 uur: Welkom door Hilde de Bruijn (Hoofd Tentoonstellingen SMART Project Space) 16.05 uur: Toelichting op het werk door Antonis Pittas 16.20 uur: Antonis Pittas in gesprek met Jennifer Steetskamp, Steven ten Thije, Our Polite Society en Stephen Riolo

Untitled ( ) wordt uitgegeven door SMART Project Space en gedistribueerd door Idea Books (ISBN 978-94-90375-01-0). De publicatie is mogelijk gemaakt door een genereuze bijdrage van het Fonds BKVB.

SMART Project Space wordt ondersteund door: Mondriaan Stichting; Gemeente Amsterdam; Bureau Broedplaatsen; Stichting DOEN; Filmfonds; Prins Bernhard Cultuurfonds; VSBfonds; Amsterdams fonds voor de kunsten; fonds BKVB