Gemeente Overbetuwe


Verkeersmaatregelen

---

Elst

In verband met de Luikse Markt op 23 augustus 2009 worden de volgende straten afgesloten :

* Dorpsstraat in Elst vanaf de Grote Moldenstraat tot aan de Smidsstraat

* De Smidsstraat en

* De Willemsstraat ter hoogte van nummer 31

Heteren

i.v.m. Fun 4 Kids week in de Bongerd en op de grasvelden ervoor, Is de even zijde van de Narcissenstraat van maandag 24 t/m zaterdag 29 augustus 2009 afgesloten voor het verkeer.

Oosterhout

In verband met de Wielerronde zijn de volgende straten op zaterdag 22 augustus 2009 van 15.30 tot 22.00 uur afgesloten voor het verkeer:
* Dorpsstraat

* Oosterhoutsestraat

* Peperstraat

* Gansstraat / Bloemenhof

Aanpassing Bredeweg Randwijk naar 30 km/uur zone

De gemeente wil de Bredeweg in Randwijk vanaf de Knoppersweg tot aan de Prins Bernhardstraat aanpassen naar een 30 km/uur zone. De aanpassing gebeurt door het aanbrengen van verkeersremmende maatregelen.
Om belangstellenden en geïnteresseerden te informeren wordt op maandag 31 augustus 2009 van 19.30 â 21.00 uur een inloopavond georganiseerd in Cultureel Centrum Randwijks Hof, Bredeweg 8a in Randwijk. Tijdens deze inloopavond heeft u de gelegenheid om voorstellen te doen om het plan te verbeteren. Medewerkers van de gemeente staan voor u klaar om vragen te beantwoorden. Het ontwerp kunt u vanaf vrijdag 28 augustus 2009 op de website van de gemeente Overbetuwe bekijken door te klikken op Wonen en Leven en vervolgens op Projecten. Als u vragen heeft, neem dan contact op met de heer M. Zoetekouw van de afdeling Openbare Ruimte. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 0481-362160.

Kermis Elst

I.v.m. de najaarskermis in Elst is er een parkeerverbod met afsleepregeling
van kracht op het Europaplein vanaf donderdag 3 september 2009 17.00 uur.
Op dinsdag 8 september is het Europaplein weer beschikbaar om te parkeren.

Paardenmarkt Elst

I.v.m. de jaarlijkse paardenmarkt op maandag 7 september 2009 is de Dorpsstraat en een deel van de Valburgseweg tot aan Kokkeland afgesloten voor alle verkeer. (Zulpichhof blijft bereikbaar) Deze afsluiting zal duren tot 20.00 uur of zoveel korter als noodzakelijk is.
Bevoorrading van winkels kan op deze dag tot 20.00 uur niet plaatsvinden. Wij verzoeken u leveranciers hiervan tijdig in kennis te stellen.