Gemeente Echt-Susteren


Verkeersmaatregelen Kernenomloop 23 augustus

De Stichting Kernen Omloop Echt-Susteren organiseert op zondag 23 augustus a.s. een aantal recreatieve en wedstrijdgerichte wieleractiviteiten. Centrale locatie van deze dag is de Nieuwe Markt in Echt. Aan de bewoners van de onderstaande straten wordt vriendelijk verzocht om hun auto, bestelbus, caravan, motor, aanhangwagen enz. op zondag 23 augustus van 00.00 uur (middernacht) tot 19.00 âs avonds niet op hun straat te parkeren.

Â

Vanuit de Markt in Echt rijden zowel in de ochtend (trimmerspeloton) als ook in de middag (wedstrijd Elite en Beloften) renners een of meerdere keren door een groot aantal kernen van de gemeente Echt-Susteren. Om het trimmerspeloton (ongeveer 150 in aantal) en de wedstrijdrijders (172 renners) zo veilig mogelijk over het parcours te loodsen heeft de organisatie een aantal maatregelen getroffen waaronder de inzet van verkeersregelaars, politie- en burgermotorrijders en op zoân 60 plaatsen beveiliging van verkeersobstakel aangebracht.

Â

Locaties

Â

Echt

Nieuwe Markt Noord, Mussenstraat, Prinses Irenestraat, Wilhelminalaan (vanaf Irenestraat tot aan Sint Jorisstraat), Sint Jorisstraat/Diepstraat, Berkelaarsweg, Bovenste Eind, Peijerstraat (vanaf Bovenste Eind tot aan Doktersweg), Doktersweg, Prins Berhardstraat.Â

Voor de hele Nieuwe Markt en de parkeervakken aan de noordzijde geldt ook een parkeerverbod.Â

Illikhoven

Illikhoven

Berkelaar

Maasbrachterweg, HeiwegÂ

Roosteren

Jan Petersstraat, MaasheuvelÂ

Nieuwstadt Â

Limbrichterstraat, Grachtstraat, Beijerstraat, Haverterstraat

Susteren Â

Heerenstraat, Parallelweg, Dieterderweg, Tiendschuur/WilhelminalaanÂ

Susteren-HeideÂ

Bosstraat, Tunnelstraat, Heidestraat

Â

Koningsbosch

Kerkstraat

Sint Joost Â

Bosweg, Caulitenstraat/BrachterzijdeÂ

Maria-HoopÂ

Diergaarderstraat Zuid

Â

De organisatie dankt u nu al voor u sportieve medewerking!