Croon verzorgt upgrade Heat Tracing installatie Essent

23/08/2009 13:05

Croon Elektrotechniek B.V.

Croon verzorgt deze nazomer de upgrade van de elektrische heat tracing installatie van Essent België N.V. in Antwerpen. De scope van de werkzaamheden omvat de engineering en realisatie alsook het projectmanagement over de isolatie- en steigerwerkzaamheden. De contractsom bedraagt ruim 1 miljoen euro.

De elektrische heat tracing installatie zorgt ervoor dat vloeistof en condens in de leidingen van de meetsystemen tijdens de vorstperioden niet kunnen bevriezen. De heat tracing installatie bestaat uit 475 elektrische circuits en garandeert de functie van een vitaal meetsysteem voor de elektriciteitsproductie.

Croon heeft sinds vele jaren elektrische heat tracing als specialisme in haar dienstenpakket. En geeft hiermee invulling aan zowel de nieuwbouw als onderhoud van heat tracing installaties voor verschillende industrieën.

Over Croon

Sinds 1876 is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse installatiebranche. Al meer dan 130 jaar staat Croon aan de basis van veel technische ontwikkelingen. Ze is verantwoordelijk voor de complete technische installaties in duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriële complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren. Nationaal en internationaal. Met deze diensten draagt Croon bij aan het goed, duurzaam èn kostenefficiënt functioneren van organisaties, gebouwen, schepen, infrastructurele en industriële installaties.





http://www.croon.nl