Ingezonden persbericht


Ook Radio Veronica betuigt medeleven met slachtoffers Dancefeest Sunset Grooves

Naarden, 23 augustus 2009 | Gisteravond vond op het strand van Hoek van Holland het Dancefeest Sunset Grooves plaats. Rond 23.30 uur ontaarde het feest in een vechtpartij waarbij meerdere schoten zijn gelost en een persoon om het leven is gekomen.

Woordvoerder Radio Veronica:
"We hoorden vanochtend via de media dat er een dode en een aantal gewonden zijn gevallen bij het feest Sunset Grooves waar Veronica TV mediapartner van was. Er bestaat enige verwarring in de berichtgeving over wie nu de mediapartner was van dit feest, maar Radio Veronica was verder niet betrokken bij Sunset Grooves. Dat neemt niet weg dat ook wij meeleven met de slachtoffers en hun familie. Wat een drama dat een dergelijk feest zo afloopt. Dat gun je niemand".

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group