Ingezonden persbericht


10 augustus 2009

Persbericht

Wilkin van de Kamp geeft studies

over 'Bevrijd van Banden!'

Tijdens de zomervakantie van 23 tot en met 28 augustus geeft Wilkin van de Kamp bijna dagelijks een Bijbelstudie over het thema 'Bevrijd van Banden!' op christelijk vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Zowel jongeren als volwassenen zijn van harte welkom en de studies zijn gratis te bezoeken.

Wilkin zegt over de Bijbelstudies: 'God is een God van relaties. Mensen zijn naar Zijn beeld geschapen en niemand kan leven zonder relaties. Banden kunnen liefdevol, prettig en ondersteunend zijn, maar ook beknellend, frustrerend of zelfs vernietigend.' Hier wil hij tijdens zijn studies verder over praten.

Vanuit jarenlange ervaring in bevrijdingspastoraat laat Wilkin van de Kamp tijdens deze Bijbelstudies zien hoe mensen zich emotioneel en geestelijk op een verkeerde manier aan mensen kunnen binden waardoor onreine zielsbanden ontstaan. Door zondige relaties aan te gaan of door misbruik binnen relaties kunnen demonische bindingen ontstaan waardoor verborgen krachten en machten heimelijk gedachten, gevoelens en wil negatief beïnvloeden.

Op zondag 9 augustus om 19.00 uur start Wilkin van de Kamp met een preek tijdens de gezinsdienst waar honderden mensen bij aanwezig zullen zijn. Deze dienst is voor iedereen gratis te bezoeken.

Op maandag 24 augustus start Wilkin met zijn eerste Bijbelstudie over 'Gezonde relaties aangaan!'; dinsdag over 'De sleutel van binden en ontbinden' en woensdag 26 augustus over 'Occulte bindingen'. Donderdag spreekt hij over 'Onreine bindingen' en vrijdag sluit hij af met een Bijbelstudie voor jongeren met het thema 'Gods liefde overwint de duisternis!'. Alle studies beginnen 's morgens om 10.15 uur. Na de studies is er voor ¤ 0,75 koffie en kunnen mensen nog even napraten.

Meer informatie over de Bijbelstudies van Wilkin van de Kamp kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen zij ook meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld aan de Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht