TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 19-08-2009

Televisie
DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND
Uitzending zondag 23 augustus
Nederland 3 - 20.20 uur

KAN SIMON ZONDER NICK?

Nick Schilder (van het populaire duo Nick & Simon) kan deze week de zangmicrofoon in de standaard laten staan, hij staat centraal in de zevende aflevering van DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND. Nick mag dus deze week bepalen welke nummers zijn collega's op Ibiza gaan zingen in de strijd om de titel 'beste zanger van de week'. Zijn maatje Simon staat er nu dus alleen voor. Nick kiest de evergreen 'Wonderful World' voor hem uit. Hoe slaat Simon zich door dit solo-optreden heen?

Henk Westbroek, Thomas Berge en Danny de Munk brengen alledrie een hit van Nick & Simon. Henk zingt hun eerste succes 'Steeds weer' uit 2006. Thomas brengt hun tweede single 'De soldaat' en Danny mag zijn geluk beproeven met 'Rosanne', de meest gedraaide Nederpophit in de Horeca in 2008.

Nick heeft verder een verrassende keuze voor Albert West en Gordon in petto.

Volgende week zondag, 30 augustus, is de finale van DE BESTE ZANGERS VAN NEDERLAND te zien bij de TROS op Nederland 3. De hoogtepunten uit de reeks komen voorbij en daarnaast kiest elke zanger welk fragment hij van zichzelf nog eens terug wil zien. Bovendien wordt bekend wie uiteindelijk 'de beste zanger van Nederland' is.

Presentatie: Edsilia Rombley

Voor meer informatie: www.tros.nl/bestezangers