Politie Utrecht

Persbereichten Eemland noord, 11.00 uur

Utrecht, 23-08-2009

Vechtpartij
SOEST Zaterdagavond 22 augustus vond een vechtpartij plaats in een horecagelegenheid aan de Bosstraat. Omstreeks 23.50 uur troffen agenten ter plaatse twee partijen aan, die inmiddels van elkaar gescheiden waren. Aan beide zijden waren flinke klappen gevallen. Drie mannen uit Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer (23, 31 en 37 jaar oud) zijn aangehouden en ingesloten op het bureau. Omdat de toedracht van de vechtpartij nog niet helder is worden meerdere aanhoudingen niet uitgesloten. Twee mannen uit Nieuw Vennep, 19 en 23 jaar, zijn met letsel aan het gezicht voor behandeling naar de huisartsenpost overgebracht.

Gooien met eieren
BAARN In de vroege avond van zaterdag 22 augustus zijn vier jongens uit Baarn aangehouden aan de Wagenaarlaan/Drakenburgerweg.

Omstreeks 18.15 uur kreeg de politie een melding dat jongeren rauwe eieren tegen passerende autos gooiden. Ter plaatse troffen agenten de jongens, 12 en 13 jaar en allen afkomstig uit Baarn, aan met de eieren. De jongens zijn aangehouden. Na overleg met hun ouders krijgen zij een passende straf via Bureau Halt.