Homeopathie opleiding organiseert Open Dag


ALMELO, 20090815 -- De Homeopathie Academie Nederland in Almelo organiseert op zondag 23 augustus een open dag voor mensen die geĂŻnteresseerd zijn in de 5-jarige opleiding tot klassiek homeopaat.

De open dag, die om 10.00u begint, geeft op een interactieve en luchtige manier een kijkje in de opleiding op Hbo-niveau. Gedurende deze dag ontvangen de deelnemers informatie over de klassieke homeopathie, geneesmiddelenleer, de opleiding en haar structuur, en de mogelijkheden als klassiek homeopaat. Uiteraard is er ook voldoende tijd om vragen te beantwoorden.

Vanaf september start er aan de Homeopathie Academie Nederland weer een nieuw studiejaar. De Homeopathie Academie Nederland is een opleiding tot klassiek homeopaat die gebaseerd is op de beide standaard werken van Samuel Hahnemann, de grondlegger van de klassieke homeopathie, nl. de Organon en de Chronische ziekten.

Als student word je opgeleid tot een professioneel homeopaat, met alle deskundigheid om succesvol in de praktijk te kunnen functioneren. Je volgt vakken als filosofie, psychologie en geneesmiddelleer, maar naast de theorie besteedt de HAN ook uitvoerig aandacht aan de praktische scholing met praktijkkliniekdagen en stages. Aan het eind van vijf jaar studie is de stap naar de praktijk dan een vanzelfsprekende stap.

Erkenning
De Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, de NVKH, is de beroepsvereniging voor Klassiek Homeopaten. De Homeopathie Academie Nederland (HAN) is een door de NVKH erkende opleiding.

Meer informatie over de open dag, de opleiding en de mogelijkheid om aan te melden is te vinden op www.homeopathieacademie.nl.





ingezonden persbericht