Ingezonden persbericht

6 augustus 2009

Persbericht

Christencabaretier treedt op in Zelhem

Op maandag 24 augustus om 20.00 uur verzorgt christencabaretier Jacob Spoelstra een uur lang een lachwekkende show. De voorstelling wordt gegeven op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld. Zowel mensen die op het vakantiepark verblijven en daarbuiten zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Jacob laat op deze avond zijn droge humor spreken en de luisteraar meegenieten van gewone dingen die eigenlijk niet gewoon zouden moeten zijn. Spoelstra is zowel stand-up comedian als liedjesmaker en heeft twee singles op zijn naam staan: 'De zon schijnt over Groningen' en 'Slagveld zonder vijand'. Dit laatste nummer schreef Jacob voor de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede.

Ook dit jaar staat Jacob Spoelstra op het christelijke Xnoizz Flevo festival waar hij voor duizenden jongeren een van de toppers is met zijn stand-up comedy. In 2006 werd hij derde in de finale van de Stand-up Comedy Concours; een concours voor beginnende stand-up comedians waar de comedians door een professionele jury beoordeeld worden.

De cabaretvoorstelling van Jacob Spoelstra kost ¤ 3,00 en kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Meer informatie over deze voorstelling en andere activiteiten die op De Betteld aan Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht