RTL Group

Wie Is De Chef? trapt nieuw seizoen af met speciale Celebrity Edition

Het populaire RTL 5-kookprogramma Wie is de Chef? trapt het nieuwe seizoen af met een speciale Celebrity Edition. Van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus eten vier bekende Nederlanders bij elkaar. Singer/songwriter Tim Akkerman (voormalig Di-rect-zanger), presentator Sipke Jan Bousema, actrice Inge Ipenburg en RTL 4-tuinman Lodewijk Hoekstra trekken deze week alle potten en pannen uit de kast om indruk op elkaar te maken met hun lekkerste, zelfgemaakte gerechten. Maar is Lodewijk Hoekstra wel net zo creatief in de keuken als in de tuin? Is Tim Akkerman behalve rocker ook een kookwonder? Kan Sipke Jan Bousema zelf een vier-gangenmenu op hoog niveau bereiden? En hoe culinair onderlegd is Inge Ipenburg?

Een van de vier bekende kandidaten beschikt over weinig kooktalent en laat zijn of haar menu maken door een echte chef-kok met Michelinster. Met deze twist in het bekende programmarecept luidt de vraag deze week niet Wie Is De Chef?, maar Wie Heeft De Chef?. Aan de deelnemers de taak om te raden wie van hen professionele hulp heeft. Op vrijdag 28 augustus onthult presentator Rick Brandsteder in het restaurant van de chef-kok welke BNer geen credits verdient voor zijn of haar gepresenteerde culinaire hoogstandjes.

Uitzending Wie Is De Chef? Celebrity Edition: RTL 5, maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus tussen 19.05 uur en 20.00 uur.

Website: rtl.nl/wieisdechef

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie RTL Nederland: Susanne Kolfschoten via tel. 035 -671 8878, susanne.kolfschoten@rlt.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl. Fotos zijn op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl