Gemeente Echt-Susteren


Herinrichting Schoolstraat Nieuwstadt

De gemeente Echt-Susteren start op 24 augustus 2009 met de herinrichtingwerkzaamheden van de Schoolstraat in Nieuwstadt. Dit houdt in dat het riool en de wegverharding worden vervangen. Martens Infra uit Elsloo voeren de werkzaamheden uit. De verwachting is dat de totale werkzaamheden ca. tien weken gaan duren. Een en ander is natuurlijk weersafhankelijk.

Â

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden wordt de Schoolstraat afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd de bewoners van de aanliggende woningen. Deze woningen zullen, zolang het werk het toelaat, per auto bereikbaar blijven.

Gedurende de werkzaamheden kunnen de kinderdagopvang en de buitenschoolse opvang via de ingang van de speelplaats van de basisschool aan de zijde van de Susterderweg het terrein betreden. Via een tussenpoort op de speelplaats zijn de kinderdagopvang en de buitenschoolse opvang bereikbaar. De basisschool is bereikbaar vanuit de Schoolstraat en de Susterderweg.

Verder zal de Brigidawal worden afgesloten voor al het verkeer, m.u.v. bestemmingsverkeer. Dit om verkeersopstoppingen veroorzaakt door sluipverkeer te voorkomen.

Â

Wij zijn ons ervan bewust dat bovengenoemde werkzaamheden tot enige overlast kunnen leiden en proberen de overlast tot een minimum te beperken. Mochten er desondanks klachten zijn, dan vernemen wij deze graag zodat wij deze zo spoedig mogelijk kunnen oplossen.

Â

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heren A. Vilters of N. Heijen (tel. 0475-478478) van de afdeling Openbare werken van de gemeente Echt-Susteren.