Erasmus Universiteit Rotterdam

Feestelijke heropening van het F-gebouw

Neem een kijkje bij de nieuwe campuswoningen tijdens het Openhuis

In de laatste maanden is het F-gebouw op Campus Woudestein grondig gerenoveerd en zijn de voormalige kantoren verbouwd tot ruim honderd grote en gezellige studentenkamers. Op maandag 24 augustus 2009 vindt de feestelijke heropening van het F-gebouw plaats. Werknemers en studenten van de EUR kunnen deze middag tijdens het Openhuis de nieuwe campuswoningen komen bekijken.

Na enige ceremoniële handelingen is er vanaf 16.30 uur een rondleiding langs de nieuwe woningen. Medewerkers van het Erasmus Facilitair Bedrijf (EFB) en Stadswonen zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden over het gebouw en de studentenkamers. U bent van harte uitgenodigd in het verbouwde F-gebouw!

De kamers in het F-gebouw bieden ruimte aan 109 buitenlandse studenten die voor een aantal maanden in Rotterdam verblijven. De campus zal 24 uur per dag open zijn voor voetgangers en fietsers en wordt dag en nacht bewaakt door medewerkers van de beveiligingsdienst. De realisatie van de woningen in het F-gebouw is een eerste stap in de ontwikkeling van het Masterplan Campus Woudestein, waarbij er naast een studentpaviljoen en de `Erasmus Plaza' zo'n duizend studentenwoningen op de Campus worden gerealiseerd.