Gemeente Geertruidenberg


Weg- en rioolonderhoud

In de Bierstraat en Sterrestraat in Geertruidenberg is onderhoud aan de riolering en verharding gepland. Ook in de Koningstraat te Raamsdonksveer is onderhoud aan de riolering en verharding gepland.

De bewoners van de Bierstraat en Sterrestraat zijn hierover geïnformeerd. Op 25 mei heeft in de Schattelijn een inloopavond voor de bewoners plaatsgevonden. Op deze avond is aangegeven dat de definitieve tekeningen ter inzage worden gelegd. De tekeningen liggen ter inzage voor de bewoners van genoemde straten. U kunt de tekeningen van 24 augustus tot en met 18 september komen inzien tijdens de normale openingsuren van het gemeentehuis. De uitvoering staat gepland voor de tweede helft van 2009. Zoals gebruikelijk wordt er vooraf aan de uitvoering nog huis aan huis een informatiebrief bezorgd.

In de Koningstraat betreft het de verharding en riolering van het parkeerterrein achter de woningen huisnummer 79 t/m 107. De tekeningen liggen ter inzage voor de bewoners van genoemde straat. U kunt de tekeningen van 24 augustus tot en met 18 september komen inzien tijdens de normale openingsuren van het gemeentehuis. De uitvoering staat gepland voor de tweede helft van 2009. Zoals gebruikelijk wordt er vooraf aan de uitvoering nog huis aan huis een informatiebrief bezorgd.