Gemeente Roermond

Werkzaamheden Kruisherenstraat

Maandagavond 24 augustus 2009 start aannemer BAM Infratechniek Zuid, in opdracht van de Gemeente Roermond, vooruitlopend op de herinrichting van de Kruisherenstraat met de vervanging en aanleg van een aantal kabels en leidingen tussen de Willem II-singel en de Kruisherenstraat.

Eerste fase
In de nacht van 24 augustus 2009 wordt een doorsteek onder de Willem II-singel gemaakt. Aansluitend worden in deze week drie nieuwe elektriciteitskabels gelegd. Hiervoor moet op het aangegeven tracé de bestrating worden opgebroken. Alle panden blijven door middel van loopschotten bereikbaar. Er wordt naar gestreefd de werkzaamheden voor zaterdag 29 augustus af te ronden.

Tweede fase
Vanaf 31 augustus 2009 wordt een gasleiding vervangen. Hierbij worden ook enkele huisaansluitingen opnieuw aangesloten. Afhankelijk van de weersomstandigheden, of onvoorziene situaties in de ondergrond, zijn de werkzaamheden op 4 september 2009 afgerond.

Tijdelijk niet bereikbaar De Hamstraat en het Stationsplein zijn tijdens de werkzaamheden voor bewoners en leveranciers in bovengenoemde periode niet via de Kruisherenstraat bereikbaar. Voor leveringen zijn beide straten van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 3 september 2009 tot 12.00 uur onder andere bereikbaar via de Kloosterwandstraat en via de Leliestraat.

Fietsenstalling tijdelijk verplaatst De mobiele fietsenstalling zal vanaf zaterdag 29 augustus 2009 tot nader bericht worden opgebouwd in de Knevelsgraafstraat.

Eerste publicatiedatum: 19-08-2009 Bijgewerkt: 19-08-2009