Saxion Hogescholen
BR>

wo 19 augustus 2009

Saxion afsprakenavond: "voor een gesprek op maat!"


Saxion organiseert speciale afsprakenavonden voor haar potentiële deeltijdstudenten en cursisten. Ze wil de kandidaten graag op maat bedienen, door een persoonlijk gesprek met iedere geïnteresseerde te voeren. De afsprakenavonden vinden plaats op maandag 24 augustus in Enschede en dinsdag 25 augustus in Deventer van 17.00 tot 20.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich via de website aanmelden voor een gesprek in de Saxion hoofdvestigingen.

Het voeren van zo'n persoonlijk gesprek is met name interessant voor mensen die hun carrièreperspectief willen vergroten en eventueel naast hun werk een beroepsopleiding of praktijkgerichte cursus willen volgen. Saxion biedt een breed palet aan opleidingsmogelijkheden: deeltijdbachelors, post-hbo, masters, cursussen en Associate degrees.

De deeltijd opleiding Bedrijfskundige Informatica te Deventer is door de Elsevier Keuzegids uitgeroepen tot beste deeltijdopleiding in deze categorie. Ook voor deze opleiding is het mogelijk om een afspraak voor een gesprek op maat te maken.

Via www.saxion.nl kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een gesprek op maat of voor een van de groepsvoorlichtingen. Saxion presenteert zich naast opleider ook als werkgever en het is mogelijk een gesprek op maat te voeren over Erkenning Verworven Competenties (EVC).
Het EVC-centrum van Saxion maakt op een duidelijke en objectieve manier inzichtelijk wat u kent en kunt en wat u moet doen om een HBO diploma te halen.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------