Gemeente Almere

Rioleringswerkzaamheden Bouwmeesterbuurt - Zuid

20-08-2009

Bouwmeesterbuurt woonwijk Maandag 24 augustus beginnen de werkzaamheden aan de riolering in de Bouwmeesterbuurt (ten zuiden van de busbaan). De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemersbedrijf Knipscheer in opdracht van de gemeente en duren naar verwachting tot half maart 2010.

Waar?
Het gaat om het gebied dat ligt tussen de busbaan en het Polderpark en tussen de Lage Vaart en de Polderdreef.

Werkzaamheden
De werkzaamheden omvatten het repareren van de riolering op diverse plekken en het aansluitend herstellen van de bestrating. De bewoners worden op de hoogte gesteld door de aannemer wanneer in hun straat de werkzaamheden beginnen. Het kan voorkomen dat bepaalde straten tijdelijk niet bereikbaar zijn met de auto. De betreffende bewoners worden ook hiervan op de hoogte gesteld. De woningen blijven wel altijd bereikbaar.

De werkzaamheden starten in en rondom het Van Eesterenplein. Daarna wordt vanaf half oktober het gebied ten westen van de gracht onder handen genomen en half november starten de werkzaamheden in het gebied ten oosten van de gracht. In enkele straten moeten een aantal bomen verwijderd om bij het riool te kunnen komen.