Tour de France winnaar leert managers te winnen 24/08/2009 10:17

PR Newswire

ROTTERDAM, Nederland, August 24 /PRNewswire/ --

- Lance Armstrong's teammanager Johan Bruyneel sluit partnership met Mental coach

Lance Armstrong's teammanager Johan Bruyneel leert managers, ondernemers en sporters te winnen zoals hij met zijn teams negen maal in de Tour de France gedaan heeft. Samen met de bekendste peak performance en mental coach uit België, Carl Van de Velde, organiseren zij een exclusief coachingseminar "Win Your Race" ( http://www.WinYourRace.nl ).

Dit seminar vindt volgend jaar maart plaats in Rotterdam, waar in juli 2010 de Tour de France van start gaat. De focus ligt op mentale kracht, topprestaties, teambuilding en het effectief ombuigen van weerstand en tegenslagen.

Johan Bruyneel, die dit jaar Alberto Contador naar zijn tweede Tourzege en Lance Armstrong naar zijn achtste podiumplaats heeft geleid, heeft zichzelf ontwikkeld tot een van de grootste coaches in de geschiedenis van de sport. Zijn boek "Alleen winnen telt" is uitgegeven in negen landen. Bruyneel heeft zijn strategische visie en filosofie ook uitgedragen aan directeuren van Fortune 500-bedrijven, zoals Google, Starbucks en Nike. "Wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd, is dat het winnen van de Tour de France natuurlijk duidelijke wielertactieken vereist, maar dat het managen van een team vanuit organisatorische en persoonlijkheidsperspectieven nog belangrijker is. Je moet iedereen een topprestatie laten leveren onder de meest intense mentale en fysieke omstandigheden. Weinig mensen realiseren zich dat diezelfde filosofieën uitermate geschikt zijn om ook in andere situaties buiten de sport toe te passen, zoals het bedrijfsleven."

Bruyneels partner bij dit unieke evenement, Carl Van de Velde, is een expert in het coachen van managers, politici, directieleden en ondernemers naar hun hoogste potentieel. Met ruim 15 jaar ervaring heeft Van de Velde meer dan 85.000 mensen getraind op het gebied van ondernemerschap, verkoop, communicatie, leiderschap en teambuilding. "Ik heb altijd een weergaloos respect gehad voor Johan als leider, als iemand die het beste uit zijn mensen kan halen bij het samenwerken naar een gezamenlijk doel. Tijdens onze eerste bijeenkomst realiseerden we ons dat we verschillende achtergronden hebben, maar dat we onze theorieën en ideologieën succesvol konden combineren, waarmee we mensen een unieke kijk geven op winnen, zowel in business als in het leven."

"Win Your Race" met Johan Bruyneel en Carl Van de Velde wordt georganiseerd door Succesgids, een bedrijf dat seminars organiseert in samenwerking met topcoaches uit de gehele wereld, onder andere prestatiecoach Anthony Robbins. Geïnteresseerden kunnen op http://www.WinYourRace.nl hun e-mailadres achterlaten voor meer informatie.

http://www.succesgids.nl en

http://www.WinYourRace.nl