Gemeente Elburg

RBL Harderwijk

210809 Leerlingenvervoer naar RBL Harderwijk

Persbericht

Elburg, 21 augustus 2009

Leerlingenvervoer Elburg naar Regionaal Bureau Leerlingzaken in Harderwijk

Vanaf 1 september 2009 gaat het Regionaal Bureau Leerlingzaken (RBL) de praktische zaken van het leerlingenvervoer, zoals aanvragen, klachten, mutaties, e.d. voor de gemeente Elburg afhandelen. Het RBL verzorgt al vanaf eind 2008 de leerplichttaken voor de regiogemeenten waaronder Elburg.

De gemeente heeft gekozen voor het RBL omdat bij het RBL alle leerlingen van de gemeente bekend zijn bij de leerplichtregistratie. Bovendien is het RBL de hele week bereikbaar, waardoor vragen meteen beantwoord kunnen worden, en wijzigingen direct bij de juiste persoon terecht komen.

De gemeente blijft de eindverantwoordelijke voor de uitvoering van het vervoer, maar voor informatie, voor het indienen van een aanvraag, voor het doorgeven van klachten of wijzigingen, kan contact opgenomen worden met het RBL in Harderwijk. Het RBL is bereikbaar per telefoon onder nummer 0341 474480 of per email rbl@regionoordveluwe.nl. laatst gewijzigd: 24-08-2009 | print deze pagina print deze pagina | download document: 210809 Leerlingenvervoer naar RBL Harderwijk | grootte: 1.33 kb