Nieuwe directie treedt aan bij De Raadgevers Bedrijfsjuristen

24/08/2009 11:51

De Raadgevers B.V.

Nieuwe directie De Raadgevers Bedrijfsjuristen

Per 1 september 2009 treedt een nieuw directieteam aan bij De Raadgevers Bedrijfsjuristen.

Het nieuwe team zal dit juridisch adviesbureau voor het MKB verder uitbouwen en de marktpositie verstevigen.

Ingrid Bos wordt benoemd tot Algemeen Directeur. Ingrid brengt een brede ervaring met zich mee en heeft een juridische achtergrond. Eerder werkte zij als management consultant bij Twynstra Gudde en in diverse management functies bij o.a. AEGON, LAR Rechtsbijstand en DAS Rechtsbijstand

Silvia Simonis wordt benoemd tot Commercieel Directeur en zal de nieuwe marketing- en salesstrategie ontwikkelen en vormgeven. Silvia werkt bij De Raadgevers als General Manager.

Rémon Brand blijft in zijn functie van Manager Juridische Zaken verantwoordelijk om de juridische praktijk naar een nog hoger niveau brengen.

Het directieteam neemt de taken over van Algemeen Directeur Carel Boers.

De Raadgevers Bedrijfsjuristen is dé juridische partner voor het MKB in Nederland. Met een uniek concept, het Juridisch Service Abonnement, bieden wij ondernemers (al 18 jaar) laagdrempelig juridisch advies voor een aantrekkelijk tarief. De Raadgevers werd in 1991 opgericht door vier ondernemers, die een manier zochten om hun advocaatkosten te verlagen, zónder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit heeft geresulteerd in het huidig concept: een abonnement op juridische diensten en debiteurenbeheer, waarbij de klant altijd de beschikking heeft over telefonisch advies van zijn jurist en een zaak kan laten behartigen tegen een laagdrempelig tarief. Inmiddels behoren meer dan 5.000 bedrijven en instellingen, van klein tot groot, tot onze klantenkring.





http://www.deraadgevers.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,