Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 24-08-2009

Politie arresteert twee Fransen in gestolen auto

HEERLE: De politie heeft zondagmiddag kort na 15.30 uur twee
Fransmannen (18 en 28 jaar) aangehouden. Het tweetal werd door Belgische agenten vanuit België op de A4 achtervolgd in een in Frankrijk gestolen auto. De Belgen riepen de hulp van hun Nederlandse collega's in. De bestuurder van de gestolen auto nam op de A58 de afslag Heerle, maar raakte in de bocht de macht over het stuur kwijt en belandde in de berm. Het tweetal werd in de kraag gevat en op het bureau in verzekering gesteld. De zaak wordt overgedragen aan de Belgische politie.

Roosendaler (16) mishandelt jongen met aansteker

ROOSENDAAL: Een 16-jarige jongen uit Roosendaal is zondagavond rond 17.30 uur in zijn ouderlijke woning aangehouden op verdenking van mishandeling. Een 13-jarige jongen uit Roosendaal deed aangifte, nadat de verdachte een warm geworden aansteker in zijn nek duwde. Daarbij liep het slachtoffer een flinke brandwond op. Hij zegt niet te weten waarom de 16-jarige jongen hem mishandelde. De jongeren stonden rond 15.00 uur bij elkaar in een parkje nabij de Strausslaan. De verdachte, die al in een hulpverleningstraject zit, verklaarde op het bureau dat hij zijn daad 'allemaal niet zo erg vond'.

Man uit Roosendaal bedreigt agenten bij aanhouding

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagavond rond 21.15 uur een 26-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens huiselijk geweld. De man zou kort daarvoor in een woning in het centrum zijn ex-vriendin hebben mishandeld en bedreigd. Toen agenten de man vervolgens wilde aanhouden op een adres in de wijk Kalsdonk, begonnen diverse omstanders zich met de zaak te bemoeien. De verdachte ging door het lint toen hij zag dat de agenten enkele familieleden op afstand wilden houden. Hij bedreigde hen herhaaldelijk met de dood; beide politiemannen hebben inmiddels aangifte gedaan. De Roosendaler is op het bureau in verzekering gesteld.

Automobilist (30) betrapt op dronken rijden

ROOSENDAAL: Een 30-jarige automobilist uit Roosendaal is maandagmorgen rond 04.00 uur aangehouden, nadat hij werd betrapt op dronken rijden. De man reed met hoge snelheid over de Jan Vermeerlaan, zodat
surveillerende agenten hem wilden laten stoppen. De Roosendaler negeerde de agenten, maar zette op de A17 zijn auto langs de kant. Hij blies vervolgens 740 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 24-08-2009 13:43 | © Regio Midden en West Brabant |