Gemeente Oldenzaal


Actueel nieuws

Welke organisatie wint dit jaar de Vrijwilligersprijs 2009?

gepubliceerd op : 24-8-2009

Kent u een organisatie of vereniging die in aanmerking komt voor de Vrijwilligersprijs Oldenzaal 2009? Draag deze dan nu voor aan de jury! Zij willen graag van u weten welke organisaties of verenigingen wat u betreft uitblinken in het vrijwilligerswerk.

Ieder jaar wordt rond 7 december (= inernationale vrijwilligersdag) de Vrijwilligersprijs Oldenzaal uitgereikt. Met deze prijs wil de gemeente Oldenzaal het lokale vrijwilligerswerk waarderen, erkennen en stimuleren. De prijs bestaat uit een "gouden boeskool", die als wisselbokaal jaarlijks ter beschikking wordt gesteld aan een Oldenzaalse vrijwilligersorganisatie. Daarnaast bestaat de prijs uit een (door derden) gesponsord geldbedrag van EUR 1000,- waarvan de helft te besteden is aan de waardering van de eigen vrijwilligers, en de andere helft gegeven wordt aan een zelfgekozen GOED DOEL.

Voordragen
Op de website van de vrijwilligerscentrale (www.vcoldenzaal.nl) staat een formulier waarmee u tot 1 november 2009 een organisatie kunt voordragen. Ook is hier het regelement te lezen.

Aanmoedigingsprijs Jonge Vrijwilliger tot 23 jaar Werkt er bij uw organisatie/vereniging een jonge vrijwilliger die hét voorbeeld is voor andere jongeren? Vul dan op de website van de vrijwilligerscentrale (www.vcoldenzaal.nl) het formulier "aanmoedigingsprijs jonge vrijwilliger" in.
Dan zet de vrijwilligerscentrale hem of haar in het zonnetje!