Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Familie Lekkerweg eindigt tour Nederland met kaasfondue

Eerste Hollandse Kaasfonduefestijn met als eregasten de familie Lekkerweg âde ambassadeurs van het binnenlands toerisme en recreatie- groot succes.

De officiële opening van het Eerste Hollandse Kaasfonduefestijn werd verricht door het proeven van de door Pierre Wind gemaakt kaasfondue. De familie Lekkerweg, Kees van Wijk, directeur VVV Nederland, Cees van der Padt, directeur NBTC Nederland, Siebe Keulen, wethouder van Gouda en Willem Jan Rote, directeur Uniekaas waren daarbij aanwezig.

TV presentator John Williams zette voor de vele bezoekers van de Kaasmarkt met aansluitend het Eerste Hollandse Kaasfonduefestijn, de familie Lekkerweg nog eens extra in het zonnetje.

Na ruim een halfjaar kriskras door Nederland te hebben gereisd is er nu, na een bezoek van 10 dagen aan het Groene Hart, een einde gekomen aan haar ontdekkingstour.

Om Nederland te promoten zijn VVV Nederland, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC), Koninklijke Horeca Nederland en RECRON in januari van start gegaan met de gezamenlijke campagne âDe familie Lekkerwegâ. Families, die kans wilden maken op een halfjaar gratis vakantie in Nederland, konden zich hiervoor inschrijven. De winnende familie heeft als de familie Lekkerweg het afgelopen halfjaar door Nederland gereisd om de mooiste, leukste en meest interessante plekjes van Nederland te ontdekken.

Onder het motto: âOntdek Nederlandâ zijn op www.defamilielekkerweg.nl verrassende ideeën voor een korte vakantie of dagje uit in eigen land te vinden.