Gemeente Abcoude


In de feestweek naar The Tumult?

Wil je in de feestweek naar The Tumult? En ben je tussen de 16 en 30 jaar. Dan heb je als het goed is afgelopen week een brief ontvangen van de gemeente. Tijdens de feestweek kom je zonder deze brief The Tumult niet in. Dus wil jij tijdens de feestweek naar The Tumult? Neem dan deze brief en een geldig legitimatiebewijs mee. Heb je deze niet bij je? Dan kun je er zeker van zijn dat jij geen feestavond in The Tumult hebt.

Heb je deze brief niet ontvangen, kom dan met je identiteitsbewijs naar Burgerzaken van de gemeente Abcoude. Je kunt daar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur terecht.

Waarom een brief? The Tumult is zich aan het voorbereiden op de feestweek. Dit jaar organiseren zij op de donderdag, vrijdag en zaterdag spetterende feesten. Wat het precieze programma is, horen jullie later. Vorig jaarzijn deze avonden zonder noemenswaardige incidenten verlopen, daarom hanteren The Tumult nu hetzelfde deurbeleid.

In de komende maanden voert The Tumult een pasjessysteem in. Met dit systeem kunnen ze precies kijken wie er binnen is en kunnen ze mensen die zich niet goed gedragen in de toekomst weigeren en buiten de deur houden. Omdat het een duur en ingewikkeld proces is, helpt de gemeente Abcoude. Het is The Tumult niet gelukt om voor de feestweek een waterdicht pasjessysteem te ontwikkelen. Daarom hebben alle inwoners van de gemeente tussen de 16 en 30 deze brief toegestuurd gekregen. Hij is in verband met de privacywetgeving verzonden door gemeente Abcoude en niet door The Tumult. Om er voor te zorgen dat de brief niet wordt vervalst hebben wij hem onder meer voorzien van een droogstempel.

Hoe werkt het? Zorg er bovendien voor dat je vóór 2 uur binnen bent! Daarna gaat de deur dicht. Personen en/of groepen die het afgelopen jaar betrokken zijn geweest bij ongeregeldheden wordt de toegang geweigerd. Omdat wij begrijpen dat je ook graag een vriend of vriendin mee wilt nemen, kun je één introducé meenemen. Jij bent verantwoordelijk voor de door jou meegebrachte introducé. Je moet hem of haar van te voren aanmelden en jullie moeten samen binnenkomen. Dat aanmelden kan tot 17.00 uur op de dag dat je naar het feest wilt. Je kunt hier het emailadres info@thetumult.nl voor gebruiken. Je introducé moet natuurlijk ook een geldig legitimatiebewijs meenemen. Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, dan kun je een mail sturen naar info@thetumult.nl.


---

24 augustus 2009