Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

TMF TERUG VAN VAKANTIE

EEN OVERVOLLE AGENDA AAN HEERLIJKE PROGRAMMA'S!

Amsterdam, 17 augustus 2009
In de laatste vrije dagen van de vakantie worden agenda's, pennen en tassen snel nog even aangeschaft. Het nieuwe schooljaar staat alweer voor de deur en na een top zomer is het tijd om weer aan de slag te gaan. Voor degenen die er echt tegenop zien, geen nood! TMF zorgt ervoor dat het heerlijk relaxen is voor de tv, na die eerste heftige schooldagen...

Op maandag 24 augustus start Kijk Dit Nou weer! TMF's after school show met Sascha, Saar, Veronica, de vetste video's, filmpjes, roddels, het heetste nieuws en natuurlijk de favoriete artiesten van dit moment!

Ook Wat te Doen voor je Poen is vanaf woensdag 26 augustus weer te zien bij TMF. Saar gaat op zoek naar de ideale bijbaan en neemt een exclusief kijkje in de keuken van verschillende werkgevers. Van werkdruk tot salaris en date-potentie, Saar zoekt het voor je uit!

Vanaf maandag 31 augustus start TMF iedere ochtend met het nieuwe programmablok TMF Toons. Coole, stoere en rebelse cartoons, die zorgen voor een perfecte start van de dag!

We houden het zomergevoel nog even vast!
TMF VJ's Veronica en Willy zijn de nieuwe gezichten van de TMF vakantieshow op locatie, TMF Beachbattle. Deze show is vanaf 4 september iedere vrijdag te zien. Een keiharde, sexy en funny competitie tussen vakantievierende jongens en meiden op het strand van Starbeach, Chersonissos. Door middel van fysieke uitdagingen, gewaagde opdrachten, grappige quizvragen en een pittige finalestrijd wordt bepaald wie de winnaars van de dag zijn. Uiteraard staan de meiden onder bezielende leiding van Veronica en is Willy, gretig als altijd, verantwoordelijk voor de mannen!

En natuurlijk mag Clubcam in dit rijtje niet ontbreken! Vanaf 12 september, iedere zaterdag, nieuwe afleveringen uit de vetste clubs van Nederland. Wekelijks wordt via een unieke IP verbinding live contact gemaakt met de meest toonaangevende clubs van Nederland, waarbij TMF haar kijkers laat zien wat er in de clubs gebeurd. Via een vaste clubcam is te zien wat er op de dansvloer gebeurd en kan er realtime geluisterd worden naar de muziek die gedraaid wordt in de club. De tv-kijker kan, middels het sturen van een sms of inbellen, instructies geven aan de clubcam, waarbij de cambesturing overschakelt naar 'camcontrol'.

Kijk Dit Nou: vanaf 24 augustus van maandag t/m vrijdag om 16.30 uur

Wat te Doen voor je Poen: vanaf 26 augustus iedere woensdag om 17.30 uur

TMF Toons: vanaf 31 augustus iedere dag van 06.30 - 09.00 uur

TMF Beach Battle: vanaf 4 september iedere vrijdag om 17.30 uur

Clubcam: vanaf 12 september iedere zaterdag om 00.30 uur

www.tmf.nl


- EINDE BERICHT -



Ingezonden persbericht