Deelgemeente Charlois Rotterdam

Omleidingen Brielselaan en Doklaan

Vanaf maandag 24 augustus start de laatste fase van het project Maastunnelplein. Het gaat hierbij om het gedeelte Brielselaan/Doklaan tegenover de Afvalverwerking Rijnmond (AVR). De werkzaamheden duren tot maandag 28 september 2009 en starten nadat de Maastunnel en het Maastunnelplein weer open zijn.

Tijdens deze werkzaamheden worden omleidingen ingesteld voor verkeer vanaf de Brielselaan naar de Maastunnel en naar de Pleinweg en in tegenovergestelde richting. Ook wordt verkeer vanuit de Waalhaven naar de Maastunnel en naar de Brielselaan omgeleid via een andere route. De omleidingen worden aangegeven met borden.

Voor fietsers en voetgangers blijven de Brielselaan en de Doklaan gewoon bereikbaar.

Alle omleidingen zijn op maandag 28 september vanaf 06.00 uur weer opgeheven.

Werkzaamheden en tijden

De werkzaamheden bestaan uit het frezen en opnieuw asfalteren van de rijbanen, het vernieuwen van voet- en fietspaden, het vernieuwen van de openbare verlichting en verkeerslichtinstallatie en vinden dagelijks plaats tussen 07.00 uur en 16.00 uur.

Om overlast voor het verkeer te beperken, vinden bepaalde werkzaamheden in de avond en in de nacht plaats.

Meer informatie

Bel voor meer informatie, vragen of klachten naar Gemeentewerken Rotterdam via 010-4894232 of kijk op www.rotterdam.nl. U kunt ook mailen naar maastunnel@gw.rotterdam.nl.