Gemeente Harenkarspel


Telefoon luncht niet in gemeentehuis

Vanaf 1 september is de gemeente de hele dag telefonisch bereikbaar. Dat is een verruiming ten opzichte van de huidige situatie. Wie nu belt tussen twaalf en twee uur, krijgt een antwoordapparaat te horen. Straks krijgt men gewoon de telefoniste aan de lijn.

De receptie is voortaan de hele dag bereikbaar. Het kan zijn dat u belt en vraagt naar een medewerker die net op dat moment wel middagpauze houdt. Dan wordt voor u een telefoonnotitie gemaakt en wordt u door de betreffende medewerker teruggebeld. De verruiming van de telefonische bereikbaarheid is een van de verbeteringen in de toegankelijkheid van het gemeentehuis. Dit wordt verder verbeterd in vaste openstelling van het gemeentehuis op woensdagmiddag. Dit was voorheen alleen mogelijk op afspraak. Het gaat hierbij uitsluitend om de balie van Burgerzaken.

Openingstijden per 1 september:
Maandagavond voor Burgerzaken van 18:00 tot 19:30 uur. Woensdagmiddag voor Burgerzaken van 13:30 tot 16:00 (niet meer op afspraak). Het gemeentehuis is verder geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en telefonisch de gehele dag bereikbaar.

Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600