Gemeente Voorschoten

Onderhoud N 447 Leiden

21 augustus 2009 - De Voorschoterweg in Leiden (N 447) gaat in oktober op de schop. Het gaat om het deel van de Voorschoterweg vanaf de Churchilllaan tot en met de Hooghkamerbrug over de Korte Vliet. De kwaliteit van het asfalt op dit deel van de weg is slecht en moet vervangen worden. De werkzaamheden duren ongeveer vijf weken.

De provincie werkt voornamelijk op weekdagen aan de weg. Mogelijk moet er ook een aantal nachten en een weekend gewerkt worden. Tijdens de werkzaamheden is steeds één rijbaan afgesloten; de andere rijbaan is open voor het verkeer in twee richtingen.

De fietspaden aan beide zijden van de weg worden één voor één aangepakt. Fietsers worden omgeleid via het fietspad in de tegenovergestelde rijrichting.

Door steeds een rijbaan open te houden voor het verkeer in beide richtingen ontstaat er zo min mogelijk hinder voor de doorstroming van het verkeer. Toch moeten automobilisten rekening houden met een kleine vertraging. Omwonenden kunnen enige geluidsoverlast ervaren. De provincie vraagt weggebruikers en omwonenden om begrip.

De genoemde planning is onder voorbehoud. Op www.n447.nl staat de actuele planning.

Bron: persbericht Provincie Zuid-Holland

Contact
Wilt u meer weten? Stel uw vraag dan via de webiste van de provincie of stuur een e-mail naar: n447@pzh.nl.


* 24 augustus 2009