Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 23-08-2009

Man maakt foto's van vrouwen in supermarkt

BERGEN OP ZOOM: De politie kreeg zaterdag rond 15.30 uur melding vanuit een supermarkt aan de Glacisstraat. Een man zou hier foto's maken van winkelende vrouwen en zou ook proberen foto's te maken onder de rokken van de vrouwen. De politie hield een 56-jarige man uit Sint Maartensdijk aan en nam de fotocamera die hij bij zich had in beslag. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt
proces-verbaal opgemaakt.

Automobilist aangehouden voor bezit hennep

ROOSENDAAL: De politie zag zaterdagavond rond 20.00 uur een auto rijden in de Spoorstraat. De bestuurder reed erg hard, haalde onnodig auto's in, sorteerde verkeerd voor en reed door rood. De politie besloot de automobilist staande te houden. Er ontstond een korte achtervolging die eindigde in de Leemstraat. Hier werd de 36-jarige verdachte uit Etten-Leur aangehouden. Hij verzette zich hierbij. In de auto werd 500 gram hennep aangetroffen. De auto van de man is getakeld en de hennep is in beslag genomen. De man verklaarde de hennep te willen verkopen. Hij was gevlucht voor de politie omdat hij wiet bij zich had. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Vrouw onder invloed aangehouden na aanrijding

BERGEN OP ZOOM: De politie hield zaterdag een 45-jarige vrouw uit Bergen op Zoom aan voor rijden onder invloed. De vrouw was betrokken bij een ongeval. Ze had als bestuurster van een auto op de Prinses Beatrixlaan een geparkeerde auto geraakt. De vrouw was bij arriveren van de politie dusdanig onder invloed dat ze niet meer zonder hulp rechtop kon blijven staan. Ze is aangehouden en kon een ademanalyse niet voltooien. Een arts heeft bloed van de vrouw afgenomen voor een bloedproef. Ze kreeg een rijverbod van 12 uur en het rijbewijs van de verdachte is in beslag genomen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval

MOERDIJK: De politie hield zondagnacht een 38-jarige man uit
Oosterhout aan voor rijden onder invloed. Dit gebeurde op de Steenweg. Even na 02.00 uur meldde een getuige dat er een auto tegen een boom was gereden en dat meerdere mensen bezig waren het voertuig weer op gang te krijgen. Bij arriveren van de politie werd de auto vlakbij de boom op een parkeerplaats aangetroffen. Bij het aanspreken van de man achter het stuur werd een doordringende alcohollucht waargenomen. De man is meegenomen naar het politiebureau, waar hij een ademanalyse onderging. Uitslag daarvan bedroeg. 970 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 12 uur. Na verhoor wilde de man niet in vrijheid gesteld worden. Eenmaal buiten klom de man over een hek en urineerde tegen het politiebureau. Hiervoor krijgt hij een bekeuring.


Laatst gewijzigd 23-08-2009 14:20 | © Regio Midden en West Brabant |