BNN



SOPHIE EN SANDER PRESENTEREN EERSTE MUZIKALE EDITIE RANKING THE STARS

Eerlijke Rock 'n Roll in de overtreffende trap. Sander Lantinga en Sophie Hilbrand presenteren de eerste muzikale editie van Ranking the Stars. De tien sterren die meespelen zijn allemaal afkomstig uit de muziekindustrie: Spike, Do, Ali B, Lange Frans, 100% Isis, Elize, Ellen ten Damme, Boris, Babette van Veen en Bearforce One oprichter Roeland Fernhout. Dit seizoen dirigeren Sophie en Sander de muzikale deelnemers door het stellen van pittige gewetensvragen. In alle toonaarden geven ze antwoord. Wie doet er een boekje open over wie? Ontstaan er vriendschappen voor het leven of gaat het hard tegen hard? Het nieuwe seizoen Ranking the Stars is vanaf vrijdag 11 september van 20.30 tot 21.10 uur te zien bij BNN op 3.

BNN's Ranking the Stars laat zien hoe de sterren over zichzelf denken èn hoe ze naar elkaar kijken. Elke week krijgen zij vragen voor hun kiezen over zichzelf en de andere deelnemers. Ze moeten een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Dezelfde vraag is ook gesteld aan een panel van honderd mensen. Diegene die het best in staat is de mening van het panel in te schatten, wint die Ranking the Stars ronde. De kijker leert de sterren van een hele andere kant kennen, want elke plaats op de lijst moet natuurlijk wel gemotiveerd worden.

Op rankingthestars.bnn.nl kunnen kijkers zelf de sterren ranken. Wie is de grootste schnabbelkoning(in) en wie faked zijn rock 'n roll imago? Dat en meer wordt beslist in de game Spanking the Stars. Ook kunnen kijkers hun eigen 'vrienden' ranken of totaal dissen. Op de BNN site zijn alle ingrediënten te vinden voor een avondje 'Ranking your Friends'.




BNN