Ingezonden persbericht


Davilex start nieuwe training Factureren met Davilex

Houten, 24 augustus 2009 - Facturen zijn het visitekaartje van iedere onderneming én brengen omzet met zich mee. Het aanmaken en versturen van correcte facturen is daarom een cruciaal onderdeel van de administratie. Maar wat is een correcte factuur? Welke gegevens moeten bijvoorbeeld vermeld worden, hoe worden betalingsvoorwaarden gebruikt en hoe worden facturen boekhoudkundig verwerkt?

Speciaal voor ondernemers die zelf hun facturen willen aanmaken, (digitaal) versturen en verwerken met behulp van de administratieve software van Davilex maar over onvoldoende kennis beschikken, heeft Davilex de klassikale training 'Factureren met Davilex' opgezet. Tijdens deze ééndaagse training wordt uitgelegd hoe snel en eenvoudig correcte facturen aangemaakt kunnen worden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de boekhoudkundige verwerking van facturen en het samenstellen en interpreteren van rapporten. Zo leert de ondernemer hoe hij optimaal inzicht krijgt in zijn administratie.


Deelname aan de klassikale training 'Factureren met Davilex' kost E 199,-. Voor gebruikers met een Support- en Onderhoudsovereenkomst gelden interessante kortingen. Uitgebreide informatie over de training en een overzicht van de trainingsdata staan vermeld op www.davilex.nl/trainingen.

Davilex staat voor professionele administratieve software voor ondernemers binnen het MKB. De producten en diensten van Davilex bieden een totaaloplossing voor de (startende) ondernemer die zelf, zonder uitgebreide kennis van boekhouden, zijn of haar administratie wil bijhouden en beheren. Van boekhouden tot relatiebeheer, van orderbeheer tot facturatie; alle dagelijkse administratieve taken kunnen met behulp van de administratieve software van Davilex op eenvoudige en overzichtelijke wijze ingevoerd worden.


Noot voor redacties

Achtergrondinformatie (