Ingezonden persbericht



HIGHLIGHTS COMEDY CENTRAL OKTOBER

ZONDAGAVOND NIEUWS

Nieuw seizoen Entourage
Het leven is goed. Zeker als je een grote filmster bent in Hollywood en je nieuwste film alle records heeft gebroken. In het derde seizoen van Entourage ontdekt Vince aan den lijve hoe goed het leven van een sexy opkomende filmster is. Met de kaskraker Aquaman in de bioscoop heeft Vince de rollen voor het oprapen. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op Medellin, een film over het leven van Pablo Escobar. Helaas vallen de opnames precies gelijk met die van Aquaman 2 en zal hij keuzes moeten maken. Vince leert op een harde wijze dat Hollywood vandaag van je kan houden maar je morgen weer vergeten kan zijn...Entourage is een van die zeldzaam goede series die elk seizoen beter wordt. In dit derde en tevens nooit eerder in Nederland uitgezonden seizoen komen ook de vrienden van Vince steeds beter uit de verf en krijgt de serie meer diepgang. De meest briljante rol blijft weggelegd voor Vince zijn agent Ari Gold.

Vanaf 18 oktober, elke zondag om 20.00 uur twee afleveringen




ZATERDAGAVOND NIEUWS

Stand up for your Comedy! Comedy Central brengt in oktober belachelijk veel goede nieuwe stand-up op de zaterdag. Lekker onderuit zakken dus en alleen maar heel hard lachen!

Doug Stanhope
Doug Stanhope staat er om bekend dat hij geen blad voor de mond neemt. Hij gaat geen onderwerp uit weg, maar zoekt juist de dingen op die fout gaan in het leven. Stanhope treedt al sinds 1990 op als stand-up comedian in Amerika en daarbuiten. Hij blonk uit op vele grote festivals zoals 'Just for Laughs' in Montreal en 'US Comedy Arts Festival' in Aspen, Colorado. In 2002 won hij de Strathmore Press Award als een van de grootste talenten van het Edinburgh Fringe Festival. Comedy Central zendt zijn show No Refunds uit 2007 uit.

Te zien op zaterdag 3 oktober om 21.20 uur

John Pinette
De in Boston geboren John Pinette heeft zowel veel succes als acteur als stand-up comedian. Hij was van plan een carrière te beginnen als accountant maar werd door zijn vrienden geadviseerd comedian te worden omdat hij altijd zo grappig was. Zijn show "I'm Starving" is een vervolg op zijn succesvolle cd "Show Me The Buffet". Hij staat bekend om zijn indrukwekkende zangstem hij speelde dan ook één van de hoofdrollen in de musical Hairspray. Pinette was named Stand-Up Comedian of the Year by the American Comedy Awards in 1999

Te zien op zaterdag 17 oktober om 21.20 uur

Umbilical Brothers
De wereldwijd geliefde shows van Shane Dundas en David Collins zijn een mix van stand-up comedy, acrobatiek, vocale vindingrijkheid, mime en een aantal absurde zaken. In Speedmouse hebben de mannen hun act aangepast met de allerlaatste digitale snufjes. Kunnen ze lekker snel door hun optreden zappen: doorspoelen bij de saaie stukjes en direct door naar de leuke. Uitgerekend op de avond van de show is de afstandsbediening kwijt en dat zorgt voor de nodige spanning tussen roadie David en stagemanager Tina. De recensies waren in Amerika geweldig: `Dom gedrag van het hoogste kaliber"(New York Times), "Maf, heel erg vreemd en absoluut hilarisch" (Time Out New York). In oktober toeren deze heren door Nederland.

Te zien op zaterdag 31 oktober om 21.20 uur

VRIJDAGAVOND NIEUWS

Nieuwe serie Southpark
Oh my god! They've killed Kenny! Na 12 seizoenen weten we gelukkig dat hij altijd op miraculeuze wijze weer tot leven komt. Ook in dit dertiende seizoen kunnen we weer heel veel confronterende situaties verwachten en blijft Southpark zelfs de meest toegewijde fans verrassen. South Park staat bekend om zijn ongelooflijk snelle en meedogenloze reacties op actualiteiten in de wereld en brengt ook in dit seizoen de laatste nieuwtjes en popiconen (waaronder Al Gore, J. Lo, Oprah, Sir Elton John, Tom Cruise, John Travolta en P. Diddy )naar het South Park dorp om te bekritiseren of gewoon compleet belachelijk te maken. Daarnaast aandacht voor onder andere Batman, de kredietcrisis, "vaginale scheten", Kanye West, de Zwitserse deeltjesversneller en Somalische piraten.

Te zien vanaf 16 oktober om 22.05 uur




SPECIALE GASTOPTREDENS

Salma Hayek, bekend van oa Desperado en Once upon a time in Mexico, is in 30 Rock te zien als de vriendin van Jack, Elisa. Hayek zal in 6 afleveringen te zien zijn.

Te zien vanaf 11 oktober om 21.50 uur

James Cameron, bekend als regiseur van oa Titanic en Avatar, is in Entourage te zien als zichzelf.

Te zien op 18 oktober om 20.00 uur

Brooke Shields, bekend van oa The Blue Lagoon en Lipstick Jungle, is in Entourage te zien als zichzelf.

Te zien op 4 oktober om 20.00 uur






---- --