Revo annonceert IKON


Eerste multi-format digitale radio met kleuren aanraakscherm

DEVENTER, 20090824 -- Revo, toonaangevende fabrikant van internetradio's, introduceert vandaag de IKON. De IKON combineert de gemakken van een full colour 3,5" aanraakscherm, een gemakkelijke gebruikersinterface, diverse standaarden van (internet)radio en uiteraard een iPod en iPhone dockingstation.

De Revo IKON dankt zijn naam aan de manier waarop hij wordt bediend: door middel van het aantippen van de icoontjes op het kleurenscherm. Een techniek die erg populair is onder consumenten. De IKON kan alle radiostandaarden ontvangen, inclusief internetradio, DAB, DAB+, maar ook FM radio met RDS. Als de zender de logo's van radiostations, artiest en nummerinformatie, nieuwsberichten etc. beschikbaar stelt, verschijnen ze automatisch op het kleurenscherm. De IKON streamt draadloos alle muziekbestanden van de PC's in het netwerk en geeft daarbij full colour informatie over het album, de artiest en het nummer. Daarnaast heeft Apple de Revo IKON als één van de weinige digitale radioproducten gecertificeerd voor gebruik met de iPod en iPhone.

De Revo IKON is als één van de eerste apparaten volledig geschikt voor premium radiostations als last.fm. Dit soort internetradiostations stellen voor een klein maandbedrag een volledig en uniek muziekprogramma voor de gebruiker samen, gebaseerd op de muziek van de iPod van de gebruiker. De IKON wordt uitgeleverd met een gratis testabonnement dat 30 dagen geldig is.

De IKON heeft een winkeladviesprijs van € 299,- incl. BTW en is vanaf oktober verkrijgbaar. De officiële introductie vindt plaats op de IFA Consumer Electronics Fair in Berlijn.

Over Signo
Signo Distribution Holland B.V, is opgericht in 2002 als distributeur voor opslag- en multimediaproducten. Het hoofdkantoor van Signo bevindt zich in Deventer, daarnaast heeft Signo vestigingen in België, Duitsland en Polen. In de Benelux is Signo toonaangevend op het gebied van multimedia distributie.

Signo is de importeur van Revo voor de Nederlandse, Duitse en Poolse markt. Revo en Signo staan van 4 t/m 9 september op de IFA in Berlijn: hal 1.2,standnummer 137.

Andere merken die door Signo gevoerd worden: onder andere Data Robotics, DViCo TViX, Netgear, Onnto en Woxter. Meer informatie: www.signodistri.eu.





Ingezonden persbericht