Gemeente Veenendaal


Reconstructie Kanaalweg en omgeving

Maandag 24 augustus start de reconstructie van de Kanaalweg en omgeving. Na voorbereidende werkzaamheden wordt er in de loop van de eerste week gestart met het verwijderen van de bovenste laag asfalt van de Kanaalweg en Lindenlaan.

Maandag 31 augustus wordt aan de Kanaalweg/Kastanjelaan een begin gemaakt met het vervangen van het riool. De fietsbrug ter hoogte van de Kastanjelaan wordt dan tijdelijk afgesloten. Het (fiets)verkeer wordt met behulp van omleidingroutes omgeleid. Helaas is enige overlast als gevolg van de werkzaamheden onontkoombaar.

Â

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de toezichthouder, de heer G.P. Visser, telefoonnummer 06 â 53378764 of per e-mail bert.visser@veenendaal.nl. Tijdens de bouwvakantie van 27 juli tot en met 14 augustus kunt u contact opnemen met de heer C.H. Krooswijk, telefoonnummer 06 - 54907005.

Â

Op een later tijdstip zult u verder geïnformeerd worden over de werkzaamheden aan de Eikenlaan, Acacialaan, Populierenlaan, Stationssingel en Kerkewijk. Als alles volgens plan verloopt zullen de werkzaamheden eind januari 2010 worden afgerond.


* kanaalweg.pdf