Gemeente Boekel

Wegdeksanering en ombouw N 605

Werkzaamheden ombouw en wegdeksanering N605 in de gemeenten Uden, Boekel en Gemert-Bakel

Na de zomervakantie, op maandag 24 augustus 2009, worden de werkzaamheden hervat voor het project ombouw en wegdeksanering N605 in de gemeente Uden, Boekel en Gemert-Bakel. Er wordt op maandag 31 augustus 2009 aangevangen met de civiel technische werkzaamheden.

De werkzaamheden voor de ombouw en wegdeksanering zullen zich na de bouwvak concentreren aan de zuidzijde van de kern Boekel tot de komgrens met Gemert-Bakel. Gestart zal worden met het werkvak zuid B van km 2.15 tot km 3.10. Dit is vanaf het kruispunt Verreheide / Handelsesteeg tot net voorbij de Landmeerseloop (gemeentegrens Boekel / Gemert-Bakel). Gedurende de werkzaamheden aan dit gedeelte zal het gehele werkvak worden afgesloten. Het werkvak zal tijdens de werkzaamheden toegankelijk worden gehouden voor de aanliggende bedrijven en aanwonenden.

Wanneer alles volgens planning verloopt zullen de werkzaamheden aan het werkvak zuid B eind oktober gereed zijn. Vervolgens wordt gestart aan het werkvak zuid A van km 1.00 tot km 2.15. Houd de website van de gemeente Boekel in de gaten voor nadere berichtgeving in een later stadium.

De globale uitvoeringsplanning van het gehele project is te downloaden bij de documenten aan de onderzijde van dit artikel.

Omdat gedurende de werkzaamheden het werkvak volledig wordt afgesloten zal het doorgaande verkeer door middel van een grote omleidingsroute worden omgeleid. Het lokale verkeer kan gebruik maken van wegen die buiten het werkvak vallen.

Op onderstaande kaart is in rood het werkvak zuid B weergegeven. De grote omleidingsroute is in groen weergegeven. De grote omleiding voor het doorgaande verkeer zal gedurende de gehele uitvoeringsperiode (mei 2009 - april 2011) van kracht zijn.

Tijdens de uitvoeringsperiode wordt u in de gelegenheid gesteld om een kijkje te komen nemen en om vragen te stellen met betrekking tot de uitvoering. Hiervoor kunt u elke dinsdag en donderdag van 9:00uur tot 10:00uur terecht in de keet aan de Gemertseweg 12(a). U kunt zich dan melden bij de toezichthouder, dhr. J. van Alphen.

werkvak zuid B + omleidingsroute.jpg

Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar de projectleider van de ombouw en wegdeksanering N605, de heer G. van Leeuwen van de firma Megaborn. Zijn e-mailadres is gerben.van.leeuwen@megaborn.com. U krijgt dan spoedig een reactie terug.

Documenten:


* Projectplanning ombouw en wegdeksanering N605 (21-07-2009)-1BIJ NIEUWS-ITEM.pdf