Netwerkbijeenkomst: Search Engine Marketing


Digikring Groot Amsterdam

AMSTERDAM, 20090824 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert donderdag 3 september 2009 een netwerkbijeenkomst met als onderwerp `Search Engine Marketing'. Wat is SEM precies? Wat zijn de ontwikkelingen in deze dynamische markt? En wie zijn de belangrijkste spelers?

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Speciale gasten op deze avond zijn de Nico Maessen van Search Factory, Patrick van Buuren van Kieskeurig en Frank Dittner van Anchormen.

Zoekmachine marketing of SEM (Search Engine Marketing) is een vaak gehoorde kreet in het online marketing landschap. SEM en SEA (Search Engine Advertising), als onderdeel van online marketing, stijgen enorm in populariteit. SEM en SEO (Search Engine Optimization) vormen steeds meer een onderdeel van een totale online marketing campagne. De avond wordt uiteraard besloten met een interactieve sessie waarin de aanwezigen een online marketing case voorgeschoteld krijgen.

Bezoek www.digikring.net voor meer informatie en meld u aan.





ingezonden persbericht