Grolsch aan boord van British Airways

25/08/2009 11:40

Koninklijke Grolsch NV

Passagiers van British Airways kunnen vanaf nu tijdens hun vlucht genieten van een goed glas Grolsch. SABMiller en British Airways hebben een overeenkomst gesloten om Grolsch aan boord te serveren.

De driejarige distributie- en marketingovereenkomst zorgt er ook voor dat Grolsch verkrijgbaar is in de premium lounges van British Airways, waaronder de nieuwe lounges op Heathrow's T5.

Ronald van Amerongen, International Brand Director bij Grolsch: 'Grolsch is een eigenzinnig biermerk en we zijn zeer verheugd dat de passagiers van British Airways hier wereldwijd van zullen kunnen genieten. SABMiller heeft mondiale ambities voor Grolsch. De samenwerking met BA is een belangrijke stap in de verwezenlijking hiervan en het geeft de kritische internationale reizigers toegang tot Grolsch-bier.'

British Airways is met circa 230 toestellen de grootste aanbieder van internationale lijnvluchten van Groot-Brittannië. In 2008 vervoerde BA ruim 33 miljoen passagiers naar zo'n 150 bestemmingen in 75 landen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.koninklijkegrolsch.nl